Våra tjänster

happy-zebra-icon-web-black

Webbsidor i WordPress

Tack vare att vi skapar er webbsida i WordPress blir det enkelt för er att när som helst både hantera och ändra innehållet på sidan. Vi jobbar dessutom hårt för att göra er sida maximalt användarvänlig, samt ger den en unik design så att den sticker ut ur mängden. Utöver detta ser vi även till att sökmotoroptimera er webbsida så att den syns bättre via google där era kunder hittar er.

happy-zebra-icon-web-black

Trycksaker

Ett företags grafiska material fungerar ofta som verksamhetens ansikte utåt. Därför är det A och O att de har en tilltalande look för att skapa förtroende. Vi vet vikten av detta och lägger därför ner både passion och kreativitet i allt material vi skapar – så att ni blir nöjda. Trycksaker vi kan hjälpa er med innefattar bland annat broschyrer, affischer, menyer och visitkort.

happy-zebra-icon-web-black

Fotografi & bildredigering

Behöver ni hjälp med fotografering? Vi ser till att ta högkvalitativa bilder och redigerar dem därefter enligt era önskemål. Vi kan även hjälpa er att skapa enklare videos som ni exempelvis kan använda på er webbsida.

happy-zebra-icon-web-black

Digital design

Är ert företag i behov av att uppdatera er logotyp eller kanske behöver ni en animerad presentationsvideo? Vi på Happy Zebra hjälper er med detta samt även en rad andra digitala designtjänster.